lep pozdrav!
jaz sem se dnes spet pustila razvajat-pri frizerju :). kako se to prileže :). Če bom že shujšala, pa bom še mela lepo frizuro :). danes sem se tehtala, sem že na 62 kg. čakam tisto magično 5-ko spredaj.
Luisa, rada bi prišla nekje na 55 kg(čeprav je moj itm v mejah normale:22,2, ampak rada bi predvsem obdržala neko konstanto težo). mam pa srečo, da hitro zgubljam kg, tako da za celodnevno grešenje, potrebujem 1 dan z "zdravo hrano" in sem na istem. Dobim pa jih tudi hitro gor, tako da moja teža niha kot jo-jo.
Punce, hvala, da ste me opomnile, da je za moj rd oh dan- komu lepše nego meni :). upam,da bo naslednji tedn,ko ima moj ljubi rd, tudi oh dan.
Jaz sem pa danes na škrobu in bom delala čufte in pire, no zame samo pire in mogoče kaka žlička omake za okus in velika skleda zelene solate s koruzo.
Alja, počasi in vztrajno naprej! Rezultati bodo najboljši, če boš počasi zgubljala kg. korak za korakom! sem prepričana, da če se boš zmerla, bo pokazalo manj cm.
držte se punce in tiste,ki imate oh danes, si privoščite za večerjo nekaj omamno sladkega!!
papa, tina