Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Pozdravljene! Nihče me ni pogrešal! Sem bila kar dolgo bolna, doma brez računalnika, sem pogrešala forum. Moja teža še kar stoji na enem in istem mestu, prehranjujem se pa po vseh pravilih. Sem se sprijaznila in sem tudi še kar zadovoljna, kljub vsemu sem shujšala približno toliko, kolikor sem želela, pa tudi počutim se dobro. Zdaj bo kmalu lepše vreme in daljši dnevi, več možnosti za gibanje na zraku, pa bomo postavo še malo učvrstili, a ne? Zdaj pa prosim za pomoč! Svetujte mi. V petek ponoči odpotujemo, predvidenih 10 ur vožnje. Jasno mi je, da se med potovanjem in tudi na samem kraju dopustovanja, ne bom ravno mogla držati vseh pravil prehranjevanja, vendar, če ima katera podobno izkušnjo, naj mi svetuje, kako naj naredim najmanjšo škodo. Za sadje mi je jasno, vzela ga bom veliko, in to takega, ki je obstojno za več dni (jabolka, hruške, pomaranče), kaj pa ve predlagate, kaj bolj obstojnega za v kako shranjevalno posodico pa hop v avto in s seboj na pot. V petek imam sicer sadni dan, ker pa se dobro poznam, vem, da delovnega dne, še zadnjega pakiranja v kufre in v avto, 10 ur nočne vožnje (med katero sigurno ne bom spala, ampak bom budna in bom kontrolirala šoferja, da ne zaspi za volanom....), samo na sadju ne bom zdržala. Dobrodošli vsi nasveti! Ciao in lep dan vsem. TanjaG.
Lepo pozdravljene. Sem novinka na forumu in začetnica pri dieti od 13.04.2004 z manjšimi prekrški. Vse vaše vspone in padce spremljam že nekaj časa in ste mi v veliko podporo. Danes je moj B dan mislim, da bo šlo. Lepo, sončno, toplo vreme (Koper) pomaga za boljše počutje.
Dobrodošla aneris jst biii blaaaa tud v Kopru.......... obožujem morje. Natasa
Draga TanjaG! Za beljakovinski dan si lahko vzameš s seboj kuhana jajčka (stojijo kakšen dan), ali pa kakšno salamo, za š dan si lahko kupiš npr. riževe oblate, ki se jih dobi v vsakem bolje založenem marketu, za sladki dan pa menda ni problem, lahko pa si kupiš tudi kakšne slane krekerje, sadni dan pa je itak sadni dan. Sej če ne greš za prav dolgo, boš lahko preživela tudi brez kuhane hrane. Pa tudi kjerkoli boste jedli se lahko dogovoriš, da ti pripravijo npr. zrezek na žaru za beljakovinski dan pa eno skledo solate. Ne bo problrma, boš vidla! Lepo potovanje, brez skrbi za dijeto! Sonček sije, danes bo krasen dan! Tanja
Pozdravljam aneris, jaz sem tudi iz KP. Kaj če bi še me koprčanke šle kdaj na kavo? Tanči, sigurna sem, da se bo dalo zmenit povsod, kjer bomo jedli, pa tudi možnost kuhanja imamo v apartmaju, ki smo ga najeli. Malo se bomo morali prilagajati, ker nas gre več. Mislila sem tudi na kakšne vložene gobice pa artičoke pa kumarice pa papriko, to gre pa ja za vsak dan zraven kruha, kruh pa menda ne bo problem kupit kjerkoli po poti. A ne? Za beljakovinski dan si bom pa že v soboto privoščila kak super francoski sir, sem jih že probala, vem katerega hočem in že kar komaj čakam ) Saj bolj kot razmišljam, manj problemov vidim, kot sem jih, možnosti se kar vrstijo. Sicer pa...itak bom sigurno pogoljufala, si zvečer privoščila tudi vrček mrzlega piva ali kakšno dobro vino, koneckoncev...grem na dopust!!! TanjaG.
Nataška Lj-Kp 60 minut pa si na morju. Preden prideš sporoči. TanjaG. ni problema, ko prideš z dopusta javi in akcija gremo na kavo.
OK aneris........ Natasa
Joj bejbe! Saj ste čisto divje! Par dni me ni pa sploh ne sfolgam prebrat. Tu v službi so mi računalnik zamenjal. Sem tok vesela, da mam končno eno spodobno mašino. Kok enih novih je spet! FINO! Sem ful vesela. Meni gre za enkrat kar ok.Pa danes je še tak enkraten lep dan... juhuhu! Čisto me razganja. Pridne bodite invedite da sem še vedno z vami. Ko bom imela več časa se spet oglasim!
HOJLA PUNCE POMISLITE DANS SM HOTLA IT POLOŽNCO PLAČAT PA ZAGLEDAM KNJIGO V TRAFIKI IN TO ZADN IZVOD!!! JUHU PA IMAM ZAKLADNICO IDEJ! IN KAKO GRE VAM OSTALIM? KLAVDIJA
hojla tudi jaz sem novinka na forumu tako kot aneris in začetnica pri dieti od 18.4.2004 ,vse sem prebrala ...ste mega fanstastične... danes sem imela sadni dan, vendar nisem mogla brez sklede solate in imam zelo slab občutek......kaj pravite? lp Sporočilo je spremenil(a) veverička dne 21. apr 2004 20:01:37

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti