Simona, jaz sem včeraj zvečer namerno spregledala eno košaro umazanega pisanega perila, ker če bi še tisto oprala, bi bile danes že 3 runde za peglat, tako bosta pa samo dve. Kakšna tolažba.
Loni Makaroni
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Simona, jaz sem včeraj zvečer namerno spregledala eno košaro umazanega pisanega perila, ker če bi še tisto oprala, bi bile danes že 3 runde za peglat, tako bosta pa samo dve. Kakšna tolažba.
Loni MakaroniVčeraj smo se res malce odpočili. Nič konkretnega nismo počeli, razen vsakdanjih nujnih opravil (kuhanje, služba, ...)
Danes grem v pisarno (za spremembo bom začela že ob 8h), moj je odpeljal bejbo. Ob 12 jo gre isakt njen ata (dedek). Jaz bom delala do 11h, nato pa skuhala kosilo.
Popoldne grem na sprehod, malo na zrak, zvečer pa še kakšno uro v pisarno.
To je plan, vmes bi bilo potrebno še orhideje namočit, posesat, kakšno cunjico zlikat, ...
Pustimo se presenetiti ![]()
lidka,
a je že zmanjkalo absinta?
ežoj| lidka je napisal/a: |
| Jaz včeraj klasično bizi. Spravila sem se v posteljo ob 21:30, čvekala sva do 0:30, pa kako nama to uspe??? Sva prav rekla, da se morva kdaj namerno "skregat" al pa s selotejpom usta zalepit... Ker zjutraj je potem teeeeeežko vstat... lidka |
In pol moj mož meni reče, da jaz veliko govorim. Madona Lidka še dobro, da sta se samo pogovarjala, če ne po moje ne bi zaspala do 5h.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami