Kaj danes delamo?
Joj, moj dan se je danes začel komaj ob devetih.Ob pol desetih kavica in
pri sosedi, nato pa kuhanje kosila.
Kar celo uro smo si vzeli danes za kosilo, in to vsi skupaj. Upam, da bo letos večkrat tako.Popoldan pa dooolg sprehod po Klestah.Rahlo je snežilo, ni bilo preveč mrzlo,ja prav lepo je bilo.Sedaj pa kulinarika,potem pa spat.![]()
limnol, iz Kamnice na Urbana? Jaz na Pohorje še danes samo gledam...
Ampak, vsakega 2. maja smo pa na pohodu na Urban .... potem pa piknik na enem prostorčku na obronkih Urbana. Da se nismo morda že srečali?
Mamamia
mamamiaPoznam obe gibanici. Pa tudi, kako zaiti s poti. Namesto takoj na levo in po Urbanu gor, smo zavili na desno in potem s hriba preko ceste zagledali vrh Urbana daleč proč od nas, hehe. Smo pač tri ure hodili gor namesto tričetrt. Mi gremo tja gor itak samo enkrat na leto, tradicija, zaradi katere se tudi dopusti prestavljajo.
Hm, Selnica mi je tudi znana, sploh Sp. Slemen. Da te ne bo s kolesom na teniška igrišča tam zaneslo, se hitro pri šanku ustaviš in potem ne moreš proč. Izkušnje.
Pozdrav, mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Čarobna zelena torta

Cvetačna juha s popečenim kruhom