Dragička, tole je delano po drugem receptu.
Reca, mene tudi zanima, bomo videli ( bom se mogel prej vstat in namestit mizo, mal sumim, da lahko pridejo stana in jade, pa ne gre, da me dobijo brez prta, pa nobenmu povedat).
ežojDragička, tole je delano po drugem receptu.
Reca, mene tudi zanima, bomo videli ( bom se mogel prej vstat in namestit mizo, mal sumim, da lahko pridejo stana in jade, pa ne gre, da me dobijo brez prta, pa nobenmu povedat).
ežojklaudijaB: a prideš, morda je to, to.
carmen: saj je stana na prejšnji strani napisala: (h)urmašice, recept je v bazi ( http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Urmasice-412.h ),tega iz baze jaz nisem preizkusil, delal sem po enem drugem recepru z interneta.
ežojEžoj, dobro izgleda
(upam, da nisi šparal s cukrom, saj veš, več jih bo ostalo za mene, če bo drugim presladko
)
Punce, a ste že začele s peko za praznike? Katere piškotke boste najprej pekle in kdaj boste začele? Jaz sem mislila začeti z medenjaki, da bojo do božiča lepo odstali.
MissLadyežoj, a tisto na 16. strani, datum 1.3. 2008, so morske kumare pozimi, ko niso črne?
Tisto, kar jaz in dragička mislimo, ziher ni, ker ni šalčke zraven ;)
OgnjičKer tukaj veliko veste, včeraj sem poskusila speči dvoje vrst piškotov, pa sem namesto masla dala kokosovo maslo( pakerano kot maslo) pa mi niso ratali, tudi buhtelni z kokosovim maslom niso bili ne vem kaj. Ali je potrebno na kaj paziti??
lp
mizarka| ežoj je napisal/a: |
e, mamamia, kako ti je ta film prišel na misel? ežoj |
Kako neki? Ko pa se jade in stana.r najavljata na tulumbe in urmašice, jaz bi jih pa tudi jedla ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Bovla z metuljčki