Pivski kruh
Eto ti Ežoj zdaj si se izdal, da nisem jaz obrala tiste bedrce, ker bi bedro preživelo zraven takih lepih indijančkov, res pa je, da pol ne bi imel kaj za slikat.
tumpika, ko sem prebral prvi stavek, skor bi me kap.
No ko sem prebral drugega: to bi pa šlo. Imam nekaj idej, kam bi dal čokolado........
carmen:
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Indijancki-999
le da nisem testo delal, uporabil sem albert piškote.
ežoj| jade je napisal/a: |
|
Madona jade, ti se čezdalje bolj zapletaš: pa saj je bedro ostalo, ko si planila na indijančke, le, da sem jaz naredil veliko indijančkov in sem imel kaj slikat.
ežojDa vam povem, kako sem prišla do najboljših piškotov.
Včeraj sem dalala brizgane piškote iz baze in sem pozabila dati notri sladkor. Ker mi je vedno škoda kaj vreči stran sem jih z marmelado zlepila skupaj po dva in dva in jih pomočila v čokoladni preliv. So najbolj božanski piškotki, ravno prav sladki in neizmerno krhki. Tako, da se je
spremenil v angelčka.![]()
lp
mizarkaPri nas pa letos ne bo piškotov. Morebiti bo ena izjema - dišavni piškoti. Sem zadnjič nabavla eno Oetkerjevo knjigo o pecivu iz pleha, pa bomo letos sam plehnato pecivo jedli. Malo spremembe paše ![]()
Lp
cervusMoji speculaasi:
Še surovi:

Pečeni:

Škoda, da ne morete duhat. To tako božansko lepo diši.
Hvala Nena-moje in tulka ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Malinini razpokančki