Teddy, bom kar samo sebe citirala od zadnjič, ko sem to razlagala mizarki:
"Mizarka, če bi rada prilepila svoje slike, naredi takole. Najprej odpri shrani.si in se prijavi.
http://shrani.si/index.php
Na svetlo modrem pravokotniku imaš možnost "shrani slike". Klikni na "brskaj" in izberi željeno sliko izmed tistih, ki jih imaš že shranjene na svojem računalniku. Ker jih boš lepila na forum, ni priporočljivo, da so velike, zato jih že prej zmanjšaj. Velikost 640x480 ti pride čez celo širino tega foruma, lahko pa še bolj zmanjšaš.
Zdaj si torej izbrala eno od svojih zmanjšanih slik. Klikni na rumen "shrani" in slika bo shranjena na tem spletnem mestu. Seveda lahko izbereš več slik zaporedoma in "shraniš" na koncu vse hkrati.
Zdaj klikni na jeziček "moje datoteke". Prikažejo se ti tvoje slike s pripadajočimi kodami za lepljenje na spletna mesta. Če želiš prilepiti sliko v taki velikosti, kot je shranjena, poglej pod "koda za forum" in klikni "kopiraj". Potem se vrni na našo kulinariko in v polje za odgovor preprosto klikni z desnim miškinim gumbom, izberi "prilepi" in ko boš odgovor poslala, bo slika lepo vidna na forumu.
Upam, da ti bo uspelo in da sem bila dovolj razumljiva. Meni je ta način najbolj "ajnfah". Pa lep pozdrav!
mamaF - Mojca"
Ker pa imaš ti že slike v "mojem albumu, klikni z desnim miškinim gumbom na sliko, potem klokni na "kopiraj mesto slike" in to "prilepi" v odgovor v forumu. Na začetek tiste dolge klobase dodaj img v oglatem oklepaju, na konec pa /img tudi v oglatem oklepaju.
Takole naj bi izgledalo:

mamaF - Mojca