Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Bi znalo biti nekja s sladkorjem, se spomnim, da se točno s tem moji sestri melisnice sploh niso strdile. večinoma imajo ti sladkorji v prahu dodana sredstva proti strjevanju.....praviloma jih zato sploh ne uporabljam.....
Včasih se to zgodi, če orehe zmelješ v multipraktiku z nožem. Če delaš z multipraktikom, uporabi raje tisti nastavek z ribežnom.
nolaMatilda, probaj najprej z majhno količino (en košček bele in en košček temne čokolade). Ali pa kar preprosto vzemi navadno mlečno čokolado (jaz sem enkrat vzela eno, ki nam okus ni bil všeč, na piškotih je bila pa ok).
Atina| pujsek je napisal/a: |
| Atina brez problema se pomije, ker je plastična. Ne samo maščoba tudi barva se je ne prime. Tiste običajne vrečke postanejo čez čas prav nagravžno obarvane in imela sem občutek, da je sploh ne morem pomiti. Ta je pa res super. Pa niti ni draga ji jo res toplo priporočam. pujsek |
Jelenckova, tista silikonska, oranžne barve je slabih 10€, baje ![]()
| rimljanka je napisal/a: |
Bi znalo biti nekja s sladkorjem, se spomnim, da se točno s tem moji sestri melisnice sploh niso strdile. večinoma imajo ti sladkorji v prahu dodana sredstva proti strjevanju.....praviloma jih zato sploh ne uporabljam..... [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Zviti krofi