Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Sem šla malo brskat za drobnim pecivom pa da malo prilepim k nam izdelke naših "kolegic" z drugih kulinaričnih net strani...
mamamiawww.coolinarika.com/.../repository
Pa še to, samo za kakšno idejo, ker na Kulslo je tudi veliko vsaj tako lepih strani...
mamamia
| tulka je napisal/a: |
| mamamia, nesramnost... |
meni tudi, že nekaj časa, ko brskam po internetu ali že znanih straneh in iščem fotke drobnega peciva...
mamamiaMamamia , ali bi mogoče vedela, kaj so tiste rezine, ki se vidijo na levi in desni strani in so take bele, pa kot kaže malo posute z orehi ali lešniki????
mizarkaPa še to sem pozabila dodati, vaš odpor do ocvirkov ..., najbrž še niste videli ta pravih, ti ki se dobijo v trgovini temu se sploh ne bi smelo rečt ocverki. Jaz jih niti pod razno ne kupim, prav tako ne kupujem govedine, ker je vse vodeno pod mlado govedino, najstarejšo kravo, ki so jo doma pobili je imela mehkejše meso kot mlada govedina v trgovini. Malo iz teme ampak vseeno.
lp
mizarkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Pustne miške