A veste kaj sem danes probala?spekla sem rolado na navadnem A4 formatu,kakšen peki papir.in se ni nič tolk prijela nanj.jutri bom še piškote probala speči najn.
srcektorta
A veste kaj sem danes probala?spekla sem rolado na navadnem A4 formatu,kakšen peki papir.in se ni nič tolk prijela nanj.jutri bom še piškote probala speči najn.
srcektorta
Le iz česa je peki papir? Najbrž je popolnoma brez kemikalij?
Kaj ni A4 format premajhen? Poskusite A3![]()
![]()
Gotovo ima tudi peki papir kemikalije.
Ampak pri proizvodih, ki jih uporabljamo v zvezi s hrano, so predpisi za izdelavo drugačni - to opisuje že skrzolin. Zato se izogibam temu, da bi hranila ali pekla in kuhala hrano v posodah ali priboru, ki ni bil namensko izdelan. S tem nočem reči, da bi bilo vedno kaj narobe, ampak možnost je večja.
Dilema: peki papir ali namastitev - prevlada najbrž res udobje, nekaj pa tudi izogibanje maščobam, še zlasti toplotno preveč obdelanim, kar tiste, s katerimi mažemo modele definitivno so.
Cila| anamarija1 je napisal/a: |
Kaj ni A4 format premajhen? Poskusite A3[jezik] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Rižek z lososom