Bofrostove so vredu.
jasna
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Bofrostove so vredu.
jasnaMeni so najboljše Lumpi iz Mercatorja, namenjene prav otrokom.. Niso sicer palčke, so zvezdice, ribice, srčki... Res so dobre, pa nič ne razpadejo, pa še poceni so (10 kosov je v paketu, pa niti 1 € ne stanejo). Zdrave ali ne, dvakrat na leto vam ne bodo prav nič škodile. Včasih se je treba tudi s čim nezdravim pocrkljati.
lp SašaV naši skrinji je tudi občasno takšna "rezervica", ki se jo da na hitro pripravit.
Tuševe in Mercatorjeve palčke, sploh niso dobre (pocaste in okus imajo po moki) -samo 1x sem jih poskusila in nikoli več.
Zdaj jih kupujem v Hoferju. So zelo dobre. Tistih v Lidlu pa še nisem poskusila.
Te ribje palčke, iz Hoferja mi ne delujejo kot, da bi bile iz zmletega mesa in moke... Imajo drugačno strukturo, ko jih pretrgaš, kot tiste iz Tuša in Mercatorja...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Hrustljava solata