Moj domači kruh
Meni se pa Čarli dopade, ker ima tak (za moj okus) super smisel za humor. Sem pokala od smeha, ko sem na jutubeju gledala njegovo razpravljanje z Golobičem. Upam, da je vsaj malo rozast, da pride v vlado (samo zato, da ga bom lahko čez 4 leta spet gledala, ko se bo mejčken hecal s svojimi nasprotniki).
Ognjič... bombončkov in nagovarjanja iz prižnice! V Bevkah so celo v oznanilih imeli natisnjeno kaj je dolžnost kristjanov na volitvah, da se verniki ne bodo cvrli v smrtnem grehu.
kobra 1
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| http://www.youtube.com/watch?v=Jpczxr9JIKcČe je to to...Začetnica |
Ja, temu sem se smejala. Imam bujno domišljijo in sem se takoj spomnila risanke Kalimero
. Sicer sem pa te zadeve (kolikor sem jih) gledala bolj zato, ker rada poslušam spretne retorike in me tudi zelo zabava njihova obrazna mimika. Skratka, v predvolilnem času celo Hribarja nisem preveč pogrešala (Saša), sem se kar tem kljukcem nasmejala.
Ognjič ![]()
| rosie je napisal/a: |
| VilmaS, ne bi rekla, da je pustila posledice, cerkev pa res nima nič pri tem; saj imaš v mislih višjo nataliteto, ne? Pravzaprav ima zasluge za to generacija 1950 - 1960 - med njimi sva tudi midva z možem. Takrat ( med leti 1975 don 1985) se je rodilo še relativno veliko otrok, ki zdaj postajajo starši.rosie |
Rosie, v mislih nisem imela natalitete niti česa podobnega... imela sem preblisk
, ker si omenjala cerkveno diktaturo, v naslednjem stavku pa si se zahvalila bogu... mal sem bila žleht zaradi uporabe besed, z vsebino pa se strinjam; o cerkvi ne bi izgubljala besed..
Pegasti, o malici pa imaš prav- neslan golaž, pa tako mičkene porcije, da bi bile primerne za v brezplačni vrtec. Sin še vedno "štuka" s sendviči.
LP, V.Nekateri ste zapisali: bilo je tako slabo, da slabše ne more bit. To govorijo pesimisti, opdimist bi dejal: o, je lahko.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Orehova potica po receptu moje mame