Zanima me, ali kdo izmed vas pripravi maso za palačinke že dan prej, kot jo potrebuje. Seveda jo potem do naslednjega dne hrani v hladilniku. Večkrat sem v stiski s časom, zato mi večkrat pride na misel, pa ne upam. Hvala za nasvete.
Mami1
Zanima me, ali kdo izmed vas pripravi maso za palačinke že dan prej, kot jo potrebuje. Seveda jo potem do naslednjega dne hrani v hladilniku. Večkrat sem v stiski s časom, zato mi večkrat pride na misel, pa ne upam. Hvala za nasvete.
Mami1
Tudi dva dni je bila masa že v hladilniku, pa ni bilo nič narobe. Le temeljito jo je bilo potrebno še enkrat premešati. Celo, če se mleko slučajno skisa oz. sesiri ni stran za vreč - palačinke so še čisto dobre.
Cila| mamaF je napisal/a: |
| pred pečenjem jo razredčim z malo mineralne vode. So palačinke še bolj rahle! mamaF - Mojca |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Mehiške taco košarice