Najprej lep pozdrav vsem skupaj.
Prosila bi za kakšne dobre informacije glede fast fooda,namreč sin mora narediti plakat-referat.
hvala v naprej.
tanči14
Najprej lep pozdrav vsem skupaj.
Prosila bi za kakšne dobre informacije glede fast fooda,namreč sin mora narediti plakat-referat.
hvala v naprej.
tanči14
18. sep 2008 16:15
Čakaj, sin mora narediti.... ima sin 6, 8, 10, 15, 20 let? Da o tem, da je to njegova naloga, ne rečem nič. Pa ne zdaj lop po meni, ..... lepo prosim.
rimljanka - zasebno mnenje
18. sep 2008 16:38
Brskalnik google pravi takole: Zadetki 1–10 od približno 67.800.000 za fast food. (0,21 sekunde) Pa veselo na delo (brskanje)! mamaF - Mojca
18. sep 2008 16:40
za začetek vtipkaj fast food - slow food, da se pojasnijo temeljne razlike, pa bo.
mamamia
mamamia
18. sep 2008 16:47
hehehehe, člouk bi reku, da se zna nazadnje še zgoditi, da učiteljice preko kulinarike poučujejo mame svojih učencev, kako naj naredijo plakate za svoje otroke
Lp
cervus
18. sep 2008 16:53
elaphus je napisal/a: |
hehehehe, člouk bi reku, da se zna nazadnje še zgoditi, da učiteljice preko kulinarike poučujejo mame svojih učencev, kako naj naredijo plakate za svoje otroke Lp cervus |
Ja, če so pa mame že vse pozabile - je že prav, da tudi one obnovijo snov - vseživljenjsko učenje, ali kako že gre tisti slogan .
Že marsikatero mamo sem slišala govoriti, da je ob otrocih ponovila že pozabljeno šolsko znanje
Cila
18. sep 2008 16:59
Obnavljanje znanja je nekaj povsem drugega, kot otroku naredit plakat
MM
18. sep 2008 17:12
Elaphus a tako nalogo jim daješ.... lp goga
18. sep 2008 17:15
gogad, je že dolgo, kar si v šolo hodila, to so zdaj raziskovalni projekti.....
rimljanka - zasebno mnenje
18. sep 2008 17:18
rimljanka je napisal/a: |
Čakaj, sin mora narediti.... ima sin 6, 8, 10, 15, 20 let? Da o tem, da je to njegova naloga, ne rečem nič. Pa ne zdaj lop po meni, ..... lepo prosim.
rimljanka - zasebno mnenje |
Rimljanka, moj mož ima nečakinjo, ki je letos že absolventka ne vem katerega faksa v LJ, ampak spominjam se, da so bile taki in podobne naloge pri njih vedno družinski projekti - sicer je tudi sama sodelovala, toda vedno je zaposlila tudi starše in mlajšega brata - oni so brskali in iskali, ona pa je le zlagala, oblikovala in pisala.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem