22. sep 2008 16:26
Ognjic, ne fantaziram in ne pretiravam. Pretiravate ve, ki imate ze odrasle otroke, ali pa tiste , ki jih sploh nimate. Dejstvo na tej kulinariki je, da ce nekdo prosi za pomoc, potem dobi pametovanje tistih, ki se jih sploh ne tice. Ce pac ne zelis pomagat, preskoci temo pa je stvar resena. A ne obstaja ze nekaj casa tu gor filter? In Ognjic, ne mi rect, da je tvoj otrok naredil solo brez kakrsnekoli tvoje pomoci???? Pa kje pravzaprav si jemljete pravico, da nekomu dopovedujete, kako mora vzgajat svojega otroka, kdaj mu pomagat in kdaj ne? Kje pa je potem sploh meja, starostna ali pa ne vem kaksna, da svojemu otroku lahko pomagas, potem pa ne smes vec? Oz. katere so stvari, ki jih otroku lahko pomagam? Sprasujem vas, ki imate ze odrasle otroke in izgleda da tudi vec izkusenj. Tanci je prosila samo za pomoc, ce bo pa ona naredila otroku plakat ali karkoli ze se pa nas ne tice vec. To se bodo pa ze oni sami doma zmenil. In zatret nekoga v kali, ze pri 6. postu, se mi zdi pa res mal smesno... Mamamia, nekatere tu gor sploh ne rabijo polne lune. So kar naprej negativno nastrojene. Sara_k, tudi jaz se podpisem pod tvoj post. vida70