a je že? Tam okoli Moravč in drugje?
hvala lepa za info
lp
nejcanja
a je že? Tam okoli Moravč in drugje?
hvala lepa za info
lp
nejcanja
17. sep 2008 15:07
Letos bo trgatev prej, preden bodo kostanji "dol padli". Tako vsaj kaže v Prlekiji. Ni še bilo tiste ta prave slane, pa še tudi drugače niso zreli. galja
18. sep 2008 8:51
Še vedno so lepo skriti v svojih hišicah na drevesu, še malo počakajmo. Zgleda pa, da bo letina dobre.
sladkosnedko
18. sep 2008 10:42
Mi moramo najprej še lanskega iz skrinje pojest
jasna
27. sep 2008 17:46
No, pa sem dočakala čisto ta prvega: magnolija
27. sep 2008 18:01
Ooooo....kakšni skomini...pri nas so še vedno v višavah :(...Lani smo ga takle čas že na polno pekli :) Roncolino
27. sep 2008 18:14
No, na trgu i majo pa orjaškega, res orjaškega, kar umetno deluje, po astronimskih 9,90€.
rimljanka - zasebno mnenje
27. sep 2008 18:26
Tudi jaz sem ga videla, tako velikega kot še nikoli in se čudila velikosti in ceni. Pisalo je: maroni, cena 8 evrov in še nekaj. Človek se pri mojih letih čudi kostanju riba-ribica
27. sep 2008 18:34
Tudi pri nas že veselo pada z dreves, smo ga danes nekaj kar prodali, ker ga je bilo toliko, pri nas je po 2€. nitta
27. sep 2008 20:46
Nitta iz katera konca ste? Če ste blizu Lj, bi me zanimal nakup. swarovski
27. sep 2008 20:48
Na Jančah ga je veliko. Turistično društvo Besnica ( Janče ) meseca oktobra organizira " kostanjeve nedelje", na kateri bližnji kmetje predstvaljajo svoje izdelke in kulinarične dobrote, peče se kostanj, pa še za zabavo in glasbo je poskrbljeno. Naberete lahko kostanj v prečudoviti naravi ob kozarčku in glasbi pa moči za naslednji teden. Tukaj je še povezava na njihovo stran: http://www.sadnacesta.si/default.asp?mID=sl&pID=kostan Na svidenje na Jančah ! srccaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Kitajski rezanci s piščancem