Ploščati špageti z morskimi sadeži
Veliko je na pisano na temo alergije na kravje mleko in jajca. Pri nas imamo tudi nekakšno alergijo, testeranje imam 7. januarja, do takrat pa mi je P. rekla naj imam dieto na mleko in jajca tudi sama, ker še dojim.
Ko stojim v trgovini pred raznimi izdelki, ki naj bi bili dovoljeni in berem sestavine na njih na koncu spet nič ne vem in sem kot kakšna
.
Kupila sem Provamel bio rižev napitek-ali je to isto kot riževo mleko? , ali se to lahko kuha?
Isto vprašanje za Sojin napitek (zdravo življenje)?
Kako uporabljati riževe kosmiče?
V naši trgovini nimajo prav veliko izbire.
Za odgovore se vam zahvaljujem.
lp
mizarkaMizarka: rižev in sojin napitek je v bistvu mleko. Jaz z njim kuham vse. Čokolešnik, mlečni gres, mlečni riž, ... Še v peciva ga dam, tako kot kravje mleko.
Lahko pa ti povem, da je sojino mleko z okusom vanilije, čokolade in banane... odlično.
Če te še karkoli zanima, mi napiši na zs. Z veseljem ti bom pomagala.
Pozdravček!
Sedaj vam lahko odgovorim.Bila sva na testiranju in je pokazalo alergijo na pršico.Tako da bo spet veselo glede norega čiščenja in nakupovanja prevlek itd.
Sva pa z možem bila negativno presenečena nad obnašanjem zdravnice, glede na to, da sva šla v privat ordinacijo sva mislila, da je tam bolj naklonjeno pacientu,![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Hoppy brioš