Smučanje

limonca26 je napisal/a:

Verjetno sem med redkimi, ki si želi snega tudi v dolini. Nekako mi ne gre tale januar.
limonca26

Joj, verjemi, nisi! Vedno več nas je. Tudi plundro, ki v naših krajih nastopi ponavadi še isti dan, vzamem v zakup!

Smučam ne, sankam se rada, najraje na strmih pobočjih. Nasankamo pa, s snegom ali brez.

lp

mzm

Mene pa zanima, če je že kdo bil v Franciji, Orcieres, apartma Les Cristallines. Kakršnekoli inf. dobrodošle :)

Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k

Večinoma vsi govorite o tujini. Kaj pa Slovenija? Mislila sem, da bi šli v Kranjsko Goro, kjer smo bili lansko leto, vendar se bomo najverjetneje odločili za Vogel (glede na to, da sem po TV videla, da je Ski hotel Vogel ponovno odprt). Kam pa kaj vi hodite v Sloveniji in kako ste zadovoljni? Rada bi hotel (si želimo malce več udobja) in da bi bil direktno na smučišču, obenem pa še ne bi imel preveč zahtevnih prog in pa luštne proge za malčke. Mi lahko predlagate še kaj?

Lp

tinkapolovinka

Odvisno, kaj je zate udobje oziroma kaj od udobja pričakuješ - na smučišču stoji hotel Areh na Pohorju. Ali pa hotel Arena pod Pohorjem v Mariboru.

Sonja

No, tudi na Rogli je le nekaj korakov od hotela do prv sedežnice.

rimljanka

Tudi na Kopah je lušten Grmovškov dom.

Sicer pa mi gremo smučat na Vogel, spimo pa za vogalom (Boh. Bistrica).

marjja

Mogoče Golte. Tam je tudi hotel ob smučišču!

tanjaj

No, jaz sem letošnjo smučarsko sezono zaključila že pred njeno otvoritvijo. Na domačem Rožniku je šlo v maloro desno koleno. Se tolažim, da bom na ta račun fajn prišparala .

Loni Makaroni

O Loni, to ni ravno fajn, fajn je, da si tako pozitivna. Čimprej okrevaj!

naor

naor je napisal/a:

O Loni, to ni ravno fajn, fajn je, da si tako pozitivna. Čimprej okrevaj!

naor

Vse je za nekaj dobro, saj si mora tudi telo, ne samo zemlja, malce odpočiti.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti