Sasah, na zs sem ti pustila sporočilo z opisom in oceno nekaterih smučišč, ki smo jih obiskali. Da ne bodo drugi izvedeli, kam hodim na zimski dopust. ![]()

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Sasah, na zs sem ti pustila sporočilo z opisom in oceno nekaterih smučišč, ki smo jih obiskali. Da ne bodo drugi izvedeli, kam hodim na zimski dopust. ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Jaz sem pa (povprečna smučarka, na smučišču imam najraje tisti plac za počivanje in kofe in kakšno pecivo zraven) živela v prepričanju, da tisti, ki "so kar zahtevni smučarji"....poznajo zahtevne terene in če ravno niso imeli priložnosti obiskati smučišč pri sosedu, da se vsaj tu-pa-tam družijo z drugimi "zahtevnimi smučarji" in da so jim slednji vsaj v pogovoru kaj priporočili....Upsa, v kakšni zablodi sem živela....Če je človek "zahteven smučar", je najbolj zanesljivo, da o primernem terenu povpraša amaterskega kuharja, ta bo že vedel, če pa ne bo vedel, bo vsaj izvedel, kam drugi hodijo na zimske počitnice..... |
Jaooooo, ti zloba zlobna ![]()
![]()
, buhve, če se sploh zavedaš, kakšno ogrooomno tanajbolj veliko srečo imaš, da ne sežigajo več čarovnic ![]()
![]()
![]()
![]()
Da vidiš, kolk bi bila šele "zakon", če bi zrasla na kranjski strani ![]()
![]()
.
Smučarji, globoko se opravičujem za smetenje!
Pa da še nekaj v zvezi s počitnicami napišem, da ne bo samo smetenje: med zimskimi počitnicami možgane najbolj treniram z odkirvanjem novih fint, ki bi koruznika popeljale do šporheta in posledično me celo kdaj pričaka s kosilom. In med zimskimi počitnicami začnem odštevati dneve do morskih počitnic.
OgnjičTermin "zahtevni" in "nezahtevni" smučarji, so si, dear Vendy, omislile prav turistične agencije.
Kar pojdi na agencijo in vprašaj za smučarijo. "Ste zahtevni ali nezahtevni smučar?" Prvič sem se počutila kot neumna kura. "Mi, prosim, razložite koga pojmujete kot zahtevne in koga pod nezahtevne smučarje?" Zahtevni smučar hoče imeti v okviru smučanja nevemkoliko 100 km smučarkih prog in visoko zmogljivost sedežnic, najbolj zahtevni pa zahtevajo še specifični najmanjši naklon smučišča. Nezahtevni smučar bi bila po njihovih pojmih po mojem ti, ki ti je vseeno kje smučaš, glavno da je dober kafetek. Nekje vmes smo mi vsi ostali "dokaj ali še kar zahtevni smučarji". Na osnovi te opredelitve ti ponudijo izbiro smučišč, ki so na voljo.
Kul se mi ne zdi neprimerno mesto za tovrstna vprašanja.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Ribja juha s testeninami