Pozdravljene,
ima katera kako dobro referenco za katero dobro gostilno v Prekmurju?
Hvala
Visy
Pozdravljene,
ima katera kako dobro referenco za katero dobro gostilno v Prekmurju?
Hvala
Visy
Rajh v Bakovcih, čarda Bukeš v Lendavskih goricah (če še dela). Več se ta trenutek ne spomnim. Mamamia
mamamiaČe je to v Puconcih tista gostilna nasprot evangeličanske cerkve, se tudi jaz strinjam, da je zelo solidna hrana in zeloo prijazni so...pa še domače olje bučno se pri njih lahko kupi (tumpika ga preiskuša na kavbojkah
). Že na več forumih sem videla, da hvalite gostilno Šinjor in mi je prav žal, da je bila kelnarca tako namrgodena ravno takrat, ko sem bila jaz tam. Vse drugo je bilo super (hrana, čistoča v WC-jih), samo tista tetka je bila slabe volje.
Ja, točno, Lovenjaka se prej nisem mogla spomnit. Gostilna Šinjor je tudi Ok, meni že zaradi lepih spominov na izlete po Prekmurju z otrokoma...Mamamia
mamamiaOglejte si Izletniško kmetijo Vinarium v Bogojini kjer imajo odlične Prekmurske jedi in tudi super pijača vse je domače, cene so normalne postrežba super...
geradpigenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Peresniki po bolonjsko