Kitajski rezanci s piščancem
| mamamia je napisal/a: |
Če nima časa, naj si ga vzame. Pomanjkanje časa je le beg zaradi strahu, da ne bo našel ženske, ki bi ustrezala njegovim pričakovanjem. Ali pa naj neha iskati. Ko ne iščeš, naletiš na pravega v trenutku.
Bojim se, da imamo tisti manj popolni v življenju več sreče, ker smo tudi pripravljeni sprejeti nekoga, ki nam V GLAVNEM ustreza, ima pa tudi nekaj napak. Morda se bo pa za tvojega prijatelja našla kakšna malo bolj obilna Štajerka, pa dobrovoljka, kuharija bo nekje povprečna, a bo znala osrečit tega tvojega osmoljenca.
Življenje je prekratko, da bi ga preveč zares jemali. Mamamia mamamia |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Daj človeku en "benefit of the doubt"... Solidna postava v moškem jeziku pomeni, da naj ne bi bila ena preobilna ženska s 100 in več kilami notranje lepote, ki na zunaj izgleda tako, kot skala, ki je dobila noge, stopila iz morja in začela hoditi - temveč nekdo, ki ima kolikor toliko ženstvene konutre. Niso moški tako obremenjeni z merami in kilami kot smo me. Pa tudi itak ne vedo, kaj bi z 90-60-90 žensko v resničnem življenju počeli. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski rezanci s piščancem

Moj domači kruh