| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Veri, ti si včasih še tkooo mlada... Vendelina jr. |

| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Veri, ti si včasih še tkooo mlada... Vendelina jr. |
| Veri je napisal/a: |
| ............................................................................... Da bom pa sitna zaradi financ, lepo te prosim? ............. ................................................................................ .............................................................................. Veri |
Veri:![]()
![]()
, čisto prav imaš. Če iščeš okoli sebe same sovražnike-zoprneže, jih tudi najdeš, če pa gledaš na vse okoli s zaupanjem in prijateljstvom, to tudi dobiš nazaj.
| Veri je napisal/a: |
........................................................................................................................ ....................................................................................................................... Drugemu prijatelju sem predlagala, da naj gre na kak šport, potovanje, karkoli, kjer bo pač lahko spoznaval nove ljudi. Vrnil se je tudi s punco. ......................... ........................................................................................................... ........................................................................................................... Veri |
Matr, jaz sem pa res luzer, grem na konc sveta, pa pridem nazaj sam ( pa taki dekoltei )
.
Eto ti Ežoj, boljš bi bilo, da potuješ po naši deželici pa bi ziher kakšno urajmal, če bi imel sabo pa še pladenj baklav bi se jih pa moral s palico otepat... ![]()
| jade je napisal/a: |
Eto ti Ežoj, boljš bi bilo, da potuješ po naši deželici pa bi ziher kakšno urajmal, če bi imel sabo pa še pladenj baklav bi se jih pa moral s palico otepat... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem