Opravičujem se avtorici teme, ker sem krepko zašla, zato predlagam, da se vrnimo k temi ha,ha![]()
l.pozdrav...
Anamarija ![]()
Opravičujem se avtorici teme, ker sem krepko zašla, zato predlagam, da se vrnimo k temi ha,ha![]()
l.pozdrav...
Anamarija ![]()
Upam, da ne bo nespoštljivo do avtorice uvodnega posta, vem da nekateri ( v večji meri nekatere ) imajo motnje hranjenja. Vendar nekateri ( v manjši meri nekatere ) imajo motnje pitja. Evo, da se razkrijem: po parih litrih vina sem še kar OK, vendar imam problem drug dan: žeja, mučnina v želodcu, lačen sem pa mi nič ne paše, nič se mi ne ljubi.......... A bi se dalo kako pomagat? ![]()
![]()
![]()
Matr, tako lep dan se je naredil, jaz pa še kar v pižami.
ežoj| japaja je napisal/a: |
| Ma niti nisi zašla, motnje hranjenja ali motnje obnašanja, WTF??!!Bi pa od nekoga, ki je inspiriran s prestavljanjem meja, pričakovala več širine in ne zgolj dokazovanja nevemčesa (oja, vem, ampak ne bom tlele napisala...kdaj drugič?). Anamarija1, valjda tole ne leti nate |
japaja, a se ti ne zdi da si vsaj en mejčken žleht?
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Pirini svaljki s pršutom