Kaj si mislite o dvometrskem valu na Lošinju, ta vikend nameravam oditi na Lošinj, pa me kar malo skrbi.
Je kdo bil takrat ko se je to zgodili tam?
marusa 2
Kaj si mislite o dvometrskem valu na Lošinju, ta vikend nameravam oditi na Lošinj, pa me kar malo skrbi.
Je kdo bil takrat ko se je to zgodili tam?
marusa 2
No, meni se zdi, da pa vseeno ni potrebna nobena panika, se je pač zgodilo takšno plimovanje in ob pomoči itak slabega vremena je opralo ulice. Tudi višina tega vala se skladno z "rumenostjo" medija spreminja, bi rekla, da bo proti večeru meril že 3 metre
. Saj morje tudi Piran občasno zalije, pa Benetke in najbrž še kakšen kraj.
Po moje bo kar OK, če vzameš na dopust ležalko, knjigo in plavutke. No, kakšne dobre teniske za skok na Televrin morda tudi.
Torej, možgane na off in uživaj dopust 100/uro.
OgnjičPred leti smo bili v Orebiču in hodili na eno lepo položno a kratko in od treh strani zaprto plažo. Tam mimo so vozile tudi velike ladje in ne vem, ali so bile to normalne spremembe smeri ali samo velika hudomušnost krmarja ene in iste ladje, ampak vsak dan enkrat je tako obrnil, da se je na plažo privalil skoraj 2-metrski val, poplaknil celo plažo in odnesel vse, kar ni bilo živo ali privezano ![]()
.
Tisti, ki smo to enkrat ali dvakrat dali skozi, smo bili pozorni, se pravi čas umaknili in se, hudobe grde, hahljali na novo namočenim ![]()
![]()
. Ne vem, kako bi jo tak kapitan odnesel danes, ampak takrat so bili pač drugi časi.
Kar se pa ponovitve lošinjskega vala tiče je pa isto, kot bi rekli, da ne bomo več hodili v Železnike, ker je bila poplava, ne bomo več hodili v Posočje, ker je bil potres, ali na Ptuj, ker je bila toča ....
Navsezadnje si še domov ne bi več upali, kaj pa če nas tam čaka medved
.
Cila
| marusa 2 je napisal/a: |
| Upam da tudi ne bo kakšnega večjega deževja v naslednjem tednu. Mogoče kdo ve če veliki Lošinj leži višje od Malega. marusa 2 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom