Mozolji cez noc
Bivacyn je antibiotično mazilo, če so mozolji gnojni nima kaj škoditi kvečjemu lahko koristi in zdravi.
Ko vas berem pa se ne čudim, da imate polno mozoljev, jaz sem bila enkrat v življenju pri kozmetičarki, ja, res je bila koža zelo lepa 2 uri.....nikoli več pri kozmetičarki, pa brez zamere.
lp
Malce reklame![]()
Ognjičevo mazilo je zakon!!!!!
| limnol je napisal/a: |
| Anamarija, antibiotiki niso kamilični čaj, ampak precej bolj resna zadeva - resna v tem smislu, da z nepravilno uporabo lahko narediš veliko škode, da ne bo kdo mislil, da kamilicam itd. odrekam koristne lastnosti. Zato naj jih predpisuje in njihovo uporabo odreja zdravnik, ne pa kulinarična Slovenija. Lep pozdrav,Sonja |
Bivacyn mazilo je za zunanjo uporabo, sem pa tudi od vsega začetka ji svetovala naj obišče splošnega zdravnika kateri ji bo morebiti dal napotnico za dermatologa. Sicer pa lahko pride takoj na vrsto k dermatologu kot samoplačnik. Jaz ne bi čakala, vsak po svoje.
P.s. Visage je kozmetičarka, pa ve kaj dela.
Anamarija ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Lazanja z bolonjsko omako

Pesto palačinke