Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Katka kolk imaš pa ti fletno službo ![]()
Ežoj, upam, da boš v tem mrku užival. In kje si ob popolnem mrku na Goričkem, ko smo na hrbtih ležali po sveže pokošeni travi na Goričkem ?
Še danes sem vesela, da se je moj prijatel, dobesedno čez noč, odločil ,da me odpelje na tisti konec. Neprespan, po edinem nočenem dežurstvu v letu.
Posebej pazi na trenutek, ko se zablešči diamant na prstanu. Meni je bilo to najlepše.
F r i n a| ežoj je napisal/a: |
Ognjič, od tebe tudi pričakujem kakšno fotko z dopusta ( saj veš takšno z velikim rukzakom na hrbtu, nekje v karpatih, pa magari se vidi tudi tisti modrc, saj greš na dopust v karpate, a ne ). Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 19. jul 2008 06:26:21 |
Ja, da ne bi res, jaz grem na morje!!!
Ognjič| katka lopatka je napisal/a: |
| Jutri odhajam na 4 tedenski oddih. V prvi polovici Kornati |
Če boš na največjem Kornatu (če me niso nahecal, je to Dugi otok), lepo povabljena na pijačko v kraj Luka.
Ognjič
| frina je napisal/a: |
Ežoj, upam, da boš v tem mrku užival. In kje si ob popolnem mrku na Goričkem, ko smo na hrbtih ležali po sveže pokošeni travi na Goričkem ? Še danes sem vesela, da se je moj prijatel, dobesedno čez noč, odločil ,da me odpelje na tisti konec. Neprespan, po edinem nočenem dežurstvu v letu. Posebej pazi na trenutek, ko se zablešči diamant na prstanu. Meni je bilo to najlepše. F r i n a |
Jaz sem si ga ogledala na Madžarskem, lepo doživetje. Se mi pa nekak zdi, da bo ta ežojeva dogodivščina še lepša!
Ežoj, Bajkalsko jezero ima menda ob najboljših pogojih le 10 stopinj...te opozarjam, ne se namočit, boš punčka ratal ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način