Evo, je že jade vse napisala![]()
Ežoj, lepo se imej in da ne boš kar ostal tam. Te bomo preveč pogrešale![]()
Evo, je že jade vse napisala![]()
Ežoj, lepo se imej in da ne boš kar ostal tam. Te bomo preveč pogrešale![]()
Uh ..... (tko kot bi rekel un moj prijatelj) pa tak dopust, da se ne moreš sladic najest. Stana se pravi, da ko bova velike v Rusijo ne greve, se bojim, da bi še shirale tam... ![]()
Pa Ežoj ti mi zdaj zadnje čase prideš kot neki vegetarjanec, samo z ribami se prehranjuješ. Daj ti malo preveri, da ti kakšne plavutke ne rastejo.
Aja, da ne pozabiš, daj malo poglej, če imajo kje kakšen lep prt. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ežoj, ![]()
![]()
![]()
![]()
, saj jaz sem itak ves čas vedela, da si čisto poseben dedc![]()
In, namesto, da bi razpakirala kufre in dala kakšno reč v pralni stroj, zdaj berem tvoj potopis. Moram pa seveda priznat, da si car.
Ko me bo (če me bo) obšla želja po karpatih, se bom spomnila nate (saj veš, uni hribčki od cca 40 metrov).
Reca, ežoj je krenil 24. julija, če me spomin ne vara. Sem si zapomnila, ker sem jaz šla dan prej na dopust, ampak ne tja na vzhod. Sem se pa spomnila na mojega kamerata ežoja, ko so nam na eni barki sredi Kornatov rekli, da se je začel sončni mrk in prav važno razlagala naokoli, da ga je šel moj kamerat pa kar na kraj dogajanja pogledat
.
Pa srečno še naprej, ežoj in
. Ja, kar se tiče dekoltejev...itak so ti že punce prej povedale, da tudi naša pljuča niso kar nekaj, kar bi moral dolgo iskat...![]()
Pa da se še jaz malo vključim v tole temo z eno prošnjo. Glede na to, da fant ne dobi dopusta, nama je celotedenski dopust nekje v Grčiji splaval po vodi. Zato iščema neko nadomestno varianto za par dni nekje na morju. V poštev pride celotna Istra pa Krk in Cres. Zanima me če kdo pozna kakšne apartmaje, ki se oddajajo tudi za 4 ali 5 dni. Nevem če naj grema kar tako dol in iščema ali naj probama nekaj prej poiskat. Hvala vam za vse nasvete in lep sončen dan![]()
ežoj: hvala, hvala, hvala, hvala!!! Ko bi ti videl, kolk sem jaz zdaj važna!!!
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Zeljne krpice