Sadne rezine s slivami
Joj, ežoj, hvala za poročilo, upma, da tudi kaj fotkaš, boš priredil en foto večer, kaj? Uživaj, vsaj 100 na uro, če ne še bolj!
Ežoj, tam kjer si pravgotovo ni tako vročeeeeeeee kot pri nas, malce ti zavidam, lepo, da nam kaj pišeše, jaz sem te pogrešala, ker se nisem spomnila, da si šel v Sibirijo![]()
![]()
Uživaj še naprej!
AnamarijaEvo, ežoj, si mi dan polepšal, hvala! ![]()
LP
cervusMi gremo na dopust v Bohinj-Stare Fužine. Nekaj me zanima, ker bomo imeli letos premalo prostora v avtu ne bom vzela s seboj nič zmrznjene hrane, pa ne vem kje se gor lahko kaj več nakupi.Ali ima taboljši sosed kakšno trgovino tam blizu.Za morebiten odgovor vam bom hvaležna.
lp
mizarkaJade, točno na to sem pomislila. V strahu,da bi šarmirala kaka dmorodka, se je obrnil na pomoč na lokalne fante. Res so najbrž emancipirane, tveganje je pa le manjše.
Sploh mu niso ničesar ukradli, ampak je Ežoj izgubil stik s čuvarji njegove opreme.
Ežoj, kjerkoli si že, pazi nase in zbiraj lepe trenutke za sedanji čas. Nekoč boš lahko trdil, da si imel lepo preteklost !
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako