Imam napo iz rosfraja in bi prosila za kakšen nasvet kako jo očistit da se lepo sveti ne pa da je lisasta kot se meni dogaja ali katera od vas ve če obstaja kakšno posebno čistilo in kje se dobi.
Lp ![]()
sivestra
Imam napo iz rosfraja in bi prosila za kakšen nasvet kako jo očistit da se lepo sveti ne pa da je lisasta kot se meni dogaja ali katera od vas ve če obstaja kakšno posebno čistilo in kje se dobi.
Lp ![]()
sivestra
UPORABLJAM ČISTILO AMYWAY(upam, da sem prav napisala). Res krasno, dobim ga preko predstavnika za to prodajo. Ni drago - proti ostalim, cena za 500 ml je 5 eur, redči se z vodo 1:3 in ga res lahko zelo dolgo uporabljaš.
| titta je napisal/a: |
UPORABLJAM ČISTILO AMYWAY(upam, da sem prav napisala). Res krasno, dobim ga preko predstavnika za to prodajo. Ni drago - proti ostalim, cena za 500 ml je 5 eur, redči se z vodo 1:3 in ga res lahko zelo dolgo uporabljaš. |
Imam tisto čistilo za kuhinjo : L.O.C. čistilo za kuhinjo.
Čistilo KON je za nape in hudo zapečene pečice.Imajo ga izbrane trgovine.
mesniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Špageti s kozicami in omako Basilico