Tudi jaz sem že hujšala in se redila in hujšala.... pred 10 leti pa sem se odločila za drugačno prehranjevanja, shujšala v pol leta 13 kg, pridobila nove prehranjevalne navade in nagruntala svoje telo. Od takrat se nisem nazaj zredila, mogoče občasno 1-2 kilce, ampak to mi ni problem spet skenslat. Takrat sem začela redno zajtrkovat, poskusila tisto s sadjem do 12-ih, vendar se pri meni to ni obneslo. Zajtrkujem pol ure zatem, ko vstanem, saj brez zajtrka sploh ne funkcioniram, pa naj bo to ob treh zjutraj ali ob desetih dopoldan. Nato pa še najmanj 3, če ne 4 obroki, s tem, da je večerja najmanjši. Pa veliko pijem in gibam (priznam, da sem tu vložila največ truda, saj sem po naravi pravi lenuh). Ampak po določenem času pa se mi je začelo dogajat, da sem začela gibanje najprej pogrešat, nato pa mi je postalo celo zelo fajn. Pozimi pilates, orbitrek, tek na smučeh, hoja. Poleti pa največ kolesarim, saj sem s kolesarjenjem postala namreč ornk zasvojena. Ko se vsedem na kolo, se kar odpeljem v neznano in pozabim, da je treba priti tudi nazaj

in tako mimogrede prevozim 30-50 km (res ne vsak dan, ker se mi časovno ne izide pa tudi vreme ni vsak dan primerno, drugače pa bi, z veseljem!).
Torej - poslušajte svoje telo pa malo volje - pa bo. Knjige naj vam bodo v pomoč, ne pa molitvenik, ki mu slepo sledite.
neny111