Vege klasike
Veri, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seveda držim pesti!
jasnaVeri, moja zelo dobra prijateljica je šla skozi isto kalvarijo, njena drugorojenka je danes zdrava 15mesečnica. Je bilo pa resnično hudo, ker se tudi s kavča ni mogla več sama dvigniti, naveličana vsega, od branja naprej. Njen fantič je pa bil čez teden pri tašči, ona pri svojih starših, čez vikende pa ga je njen mož vozil k njej. Sliši se kruto, ampak ro je bila edina možnost, če ni hotela cele nosečnosti preležati v bolnišnici. So imeli skoraj pol leta velike selitve čez celo Slovenijo. Ampak samo punčico pogledaš, pa je vse pozabljeno.
Drugače pa so meni izredno dobre tortilje z vsemi možnimi nadevi, paelja brez mesa, fižol po louisiansko, falafli, gratinirani kaneloni. Pa vse skutno- oziroma rikotino-špinačne kombinacije. Raznorazni slani zavitki iz vlečenega ali listnatega testa, da ne omenjam indijske kuhinje... Pa nam geografsko bližje bruskete, od pic mi je pa izredno dobra z bučkami ali pa s paradižnikom in mozzarello.
V Parizu sem v Latinski četrti uživala že samo v vonjavah, kaj šele v okusih, pa da na židovsko četrt in njihove košer jedi ne pozabim.
Kot vidite, ne jem ničesar od tako imenovane klasike.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zeljne krpice

Hoppy brioš