Saj pri DARSu res ni nič logično, ampak je bilo res rečeno tako kot je napisala ksenjao.
Mene pa zanima, če bo vinjeta za 2010 veljala od 1.2.2010 ali bomo kak mesec plačevali dvojno?
Loni MakaroniSaj pri DARSu res ni nič logično, ampak je bilo res rečeno tako kot je napisala ksenjao.
Mene pa zanima, če bo vinjeta za 2010 veljala od 1.2.2010 ali bomo kak mesec plačevali dvojno?
Loni MakaroniTisti, ki bi prispel v SLO na Silvestrovo zjutraj, bi lahko kupil enoletno ali polletno vinjeto. Polletna bi mu veljala do 30.6.2009, letna pa do 31.1.2010. Ne vem, kje je tu dilema. Enako imajo v A.
Sonja
Sporočilo je spremenil(a) sonchika dne 22. sep 2008 13:18:57| ksenjako je napisal/a: |
| Iz Darsove strani: Letna vinjeta za tekoče leto bo veljala od 1. decembra predhodnega leta do 31. januarja prihodnjega leta (skupaj 14 mesecev). |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Slana pita (Salty pie)