Suhi lasje

BiBaBuBa  

član od: 11.5.2008

sporočila: 62

tema odprta - 28. jun 2008 10:12 | ogledi: 1.116 | odgovori: 2

Imam večni problem... SUHE LASE Nikoli se mi ne zmastijo, pa nanje daje orehovo olje, na konice silikonske kapljice, uporabljam šampon za suhe lase, balzam, maske... Se mi zdi, da jih nikakor ne morem navlažiti in jim povrniti sijaj.

Ker pa je še poletje, me zanima, kako ve zaščitite svoje lase pred izsušitvijo in katere preparate vse uporabljate (olja, šampone, balzame, maske...)

Lepo vas pozdravlja

BiBaBuBa

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

28. jun 2008 11:45

Jaz svoje lase pred izsušitvijo zaščitim z olivnim oljem in sicer 2x na teden. Naredim pa takole; olje malo segrejem, namažem po laseh in nato pustim na laseh pol ure. Nato lase operem s šamponom za suhe lase in jih ne sušim s sušilcem za lase ( ta bojda lase še bolj izsuši ). Ti bom pa poslala nekaj linkov, kjer so tudi dobri nasveti.... Aja, še nekaj; na morju si lase z olivnim morjem zaščitim vsak dan - zjutraj ga namažem po laseh ( malo, da ne izgleda ful mastno ), zvečer pa lase operem z otroškim šamponom. Meni to zelo pomaga, dkar izvajam to kuro, so se moji lasje 100% popravili. Poskusi.

senka  

član od: 19.11.2005

sporočila: 343

28. jun 2008 16:22

pomaga če lasje namažeš(utreš) z npr subrino-balzam,čez pa vrečko,rahlo ali z fenom ali na soncu ogreješ čez pa ruto zaveži in nosi najmanj eno uro!!Pomaga pa res Štorkljin način!Najbolj pametno se za na morje čist na kratko postričt,kapa pride prav,pa tudi čim manj soli,ma to precej zoprno priznam! senka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti