Mi v kampu skuhamo skoraj vse, tudi govejo juho. Se pa strinjam, da ni lepšega kot na morju zjutraj skuhati kavo.

Mi v kampu skuhamo skoraj vse, tudi govejo juho. Se pa strinjam, da ni lepšega kot na morju zjutraj skuhati kavo.
Mičkene količine imajo pa nasproten učinek ![]()
LP
cervus| Robida je napisal/a: |
| Ežoj, previdno s travarico |
Dobro, da vem jo bom kupila možu za rojstni dan. ![]()
![]()
![]()
![]()
Še samo jaz sem manjkala pri petelinjem zajtrku...
Saj poznate tisto: se kura sprehaja po dvorišču, blizu petelin. Pa misli kura: seksal bi, jaz pa tudi. Ampak če ga počakam, bom izpadla kot kur...ba, če bom prehitra, ne bo nič. Najbolje, da se slučajno spotaknem...
Naši novi članici: kot jih je rekla večina: hrana je na dopustu dveh frendic najmanj pomembbna. Če že, kakšne testenine, malo prepražene zelenjave pa jajce gor in začimbe, pečene hrenovke...
Pa police z napol pripralčjeno hrano preglejta, tudi v zamrzovalniku se najde na pol pripravljena hrana, za počitnice je to dovolj kuhe.
Meni goveja juha, golaži, pečenke in zrezki v omaki ne sodijo v poletno vročino, raje ribe in podobna lahka hrana, kvečjemu kakšna morska rižota...
Pa nasvet o tem, naj frajerji kupujejo hrano, upoštevajta, petelinji zajtrk je pa lahko zastonj...
Mamamia
mamamiahehe jade, jaz tudi :))
Moram ga edino še prepričat, da je proti prhljaju ali kaj podobnega.
LP
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Hoppy brioš