Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Tudi jaz pijem vodo iz pipe, na morju ne, ker imam občutljiv želodec. Občasno si kupim kakšno klaško, potem pa doma točim za s sabo. Sem si ravno zadnjič za med vožnjo na morje kupila Dano s hruško pa mi ni všeč, okus je preveč intenziven- čisto po etilovi aromi. Včasih sem teh pi- - - - - - - več popila, zdaj me pa ne mikajo več. Se pa spolnim Julijane, ta voda mi je bila vedno všeč, tudi tista z limono, je imela tak dober mehak okus.
Pred leti, ko sem poleti delala v štacun, kako čudno se mi je zdelo, ko je folk jemal cele pakete vod, to pri nas nikol ni blo v navadi.
Kot je že ena poprej napisla- poglejte kam smo prišl.
katti
| katti je napisal/a: |
kakšno klaško,
|
flaško
al pa
laško ![]()
![]()
| Lejla13 je napisal/a: |
| Še urssi sem hotela odgovorit, pa sem pozabila. Kaj pa, če je filter pustil priokus zato, ker filtra niso (niste) prej prečistili. Na navodilih piše, da je treba pri novem vrču oziroma filtru vodo najprej enkrat (še bolje večkrat) spustit skozi filter in zlit stran. Lejla13 |
| urssa je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Sladki rogljiči