Hobotka

Hobotka
Jaz imam tuto kompleto od T2. Se pravi, internet, telefon in tv. Z vsem sem zelo zadovoljna, posebej s telefonom, ker plačujem bistveno manj kot prej na siolu.
Tv programoj je kot je napisala vesnal ogromno, za vsakega se najde. Pa tudi srbski, madžarski....in celo bosanske in makedonske kanale imajo. Ni jih ogromno, nekaj pa je le.
Najbolj pa so mi všeč domači, nemški in angleški kanali, kjer najdeš vse mogoče. Tistih 5 ali 6 HD pa me ne moti, saj bom kupila novo tv, ko mi stara crkne.
One za odrasle pa dobiš kodo, če jo želiš. Mi smo jo dobili, ko so nam priklopili t2.
KyaraNa Siolu me moti, da nimajo lokalnih programov. In zdi se mi - iz pogovorov s tistimi, ki imajo kabel - da je na SIolu manj podnaslovljenih oddaj - npr. National Geographic itd. Sicer pa deluje v redu, praktično brez motenj.
NasjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Gravče Tavče ali Prebranac