Navijačice

majamarko je napisal/a:
Moj glas je pa šel za Baroša...žal Gomesa ni med izbranimi, niti Cannavara sicer pa čakam da Nemci izenačijo...grrr...
Dobro s Cannavarom si mimo vsekala, sicer pa so čupavci moji! Glasovala sem za Baroša, med top 5 pa je še Gomes, Ibrahimović, Ljungberg Hudiča št. 5 se ne spomnim, naj mi nekdo lepo prosim pomaga!!!!!!!!!! Začetnica
Začetnica, da se premisliš ti dam na ogled še Cannavara še v času dolge čupe, ampak iščem eno mlajšo, kjer je že pobrit, pa tak cortik...iii
eko našla še tisto slikco s krajšo čupco, ampak pod kapuco...
S to ta prvo si me že skoraj imela v šahu, ampak je spet ta ta druga mimo. Ne z Italijani ne boš zadela gola Še maš dva poizkusa Začetnica
kaj pa še en portugalec? http://static.flickr.com/40/96440941_392795eb45_o.jpg juhuhu cannavaro je samo moj
Uh s totim si pa še bolj mimo vsekala, prosim, da se zbereš. Res, da so mi bolj smrkavci všeč, ampak ta še polnoleten ne zgleda. No saj ni nujno, da je čupast-tudi Ljungberg ni. Hudiča, da se ne morem spomnit nobenega. Začetnica
Majamarko, se popolnoma strinjam s tabo, Cannavaro je hud, z lasmi ali brez. Italijanov sicer ne maram preveč, ma on je pa njami... saš
Men je pa preveč pozerček... Začetnica
Peugeot je napisal/a:
En redkih dedcev ki sovraži fuzbal sem Peugeot ima [srcenazaru]
Te popolnoma razumem, meni niti pol toliko ne bi bil zanimiv, če bi babe špilale... Začetnica
klinc pozerček, sweet pa je...ostali italijani so res hm, boginja lepote je pač skoparila, ko je vse čare dala že cannavaru ma ti ne dam nobenega več na ogled, si še bolj zbirčna ko jaz;)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti