12. jun 2008 20:34
12. jun 2008 20:34
12. jun 2008 20:40
danes je bila obvoznica polna hrvaški navijačev,vozili so celo rikverc.. je pa tudi žalostna novica,da je hrvaški navijač izgubil življenje, sicer pa mi je nogomet bolj španska vas
12. jun 2008 20:44
O, vidim da so Hrvati zmagali. Pri nas nogometa ne gledamo. Sama sicer mimogrede malo spremljam rezultate, da bi pa gledala celo tekmo, mi pa na misel ne pride. Mi je pač to en res dolgočasen šport. Moj mož je pa sploh skrajnež kar se nogometa tiče, saj v trenutku preklopi na drug kanal, tudi če samo pri poročilih začnejo govoriti o nogometu. Pred leti, ko so se naši uvrstili na svetovno prvenstvo in je bil Union njihov sponzor, pa so imeli na vsaki steklenici piva sliko nogometašev, je celo "prešaltal" zaradi tega na Laško. Sicer sem pa danes tudi sama imela hrvaškega nogometa dovolj že po poti domov, saj sem padla v največjo gužvo iz ljubljanske obvoznice proti Gorenjski. Drugače pa z veseljem spremljamo skoraj vse ostale športe, tako kolektivne, kot tudi individualne. Nena
12. jun 2008 20:50
| majamarko je napisal/a: |
| Moj glas je pa šel za Baroša...žal Gomesa ni med izbranimi, niti Cannavara |
12. jun 2008 20:53
Začetnica, da se premisliš ti dam na ogled še Cannavara
še v času dolge čupe, ampak iščem eno mlajšo, kjer je že pobrit, pa tak cortik...iii
12. jun 2008 21:02
eko našla še tisto slikco s krajšo čupco, ampak pod kapuco...
12. jun 2008 21:03
S to ta prvo si me že skoraj imela v šahu, ampak je spet ta ta druga mimo. Ne z Italijani ne boš zadela gola
12. jun 2008 21:07
kaj pa še en portugalec? http://static.flickr.com/40/96440941_392795eb45_o.jpg juhuhu cannavaro je samo moj
12. jun 2008 21:13
Uh s totim si pa še bolj mimo vsekala, prosim, da se zbereš. Res, da so mi bolj smrkavci všeč, ampak ta še polnoleten ne zgleda. No saj ni nujno, da je čupast-tudi Ljungberg ni. Hudiča, da se ne morem spomnit nobenega. Začetnica
12. jun 2008 21:17
Majamarko, se popolnoma strinjam s tabo, Cannavaro je hud, z lasmi ali brez. Italijanov sicer ne maram preveč, ma on je pa njami... sašKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

French toast s sadjem