Mi kdo lahko pomaga, kje naj dobim kako lepo petrolejko? Potrebujem za darilo za rojstni dan. Tisti, ki ste iz večjih mest: mi lahko svetujete, če ste jih videli v kakšnem večjem centru? Na netu sem iskala po e-trgovinah, vendar ne najdem....
Staša
Mi kdo lahko pomaga, kje naj dobim kako lepo petrolejko? Potrebujem za darilo za rojstni dan. Tisti, ki ste iz večjih mest: mi lahko svetujete, če ste jih videli v kakšnem večjem centru? Na netu sem iskala po e-trgovinah, vendar ne najdem....
Staša
rebecca, jaz sem razumela, da vendelina misli tiste rumene, rdeče in modre petrolejke, ki jih občasno ponujajo v kakšnih centrih. Tisto je res kič.
Taprava petrolejka pa je gotovo lahko tudi lep okras, tudi če se ne uporablja.
matildaEn link: http://www.sloantika.si/p-429-petrolejka.aspx
Če morebiti ne bo samo za okras, se je treba pozanimati še, kje je možno dobiti rezervne cilindre (stekla) in kakšnega priložiti zraven k darilu. Zelo žalostno je, če se razbije in potem ne dobiš nadomestila.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Suši z zelenjavnimi polpeti