Na koga bi se obrnila za pomoč, če ne bi imeli KulSlo ? ![]()
Rada bi nabrala nekaj rečnih kamenčkov za okras glinenih loncev. Morali bi biti manjši in malo raznobarvni. Mi lahko svetujete, kam naj grem po njih ?
lili A.
Na koga bi se obrnila za pomoč, če ne bi imeli KulSlo ? ![]()
Rada bi nabrala nekaj rečnih kamenčkov za okras glinenih loncev. Morali bi biti manjši in malo raznobarvni. Mi lahko svetujete, kam naj grem po njih ?
lili A.
Ja, na prodišče ob reki vendar....Sava ti je najbližje, se mi zdi.....
Oh, ob Savi se najde marsikaj. Tudi olivno zelenega z oranžnimi zrnci sem našla. Porečje je pač veliko.... Za nekaj kamnov te pač ne bo nihče preganjal, no, obrežja niso zasebna last.... saj ne bo s tovornajkom odvažala gramoza....
Nimam, anaeva, ampka, ene par kamenčkov pa menda ja ne sme biti problem.
V Žalcu, vanjatajnsek, ampak zdajle ne vem točno, kako se reče tistemu podjetju - bom jutri moža vprašala, zdajle že spi. Če ti seveda ne bo kdo drug že prej odgovoril.
No, torej, vanjatajnsek,
rečni prod lahko kupiš v NIVO - PGM Žalec (Vrbje pri Žalcu). Telefon: 713 34 20. Imajo različne granulacije.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Mango cheesecake brez peke