Ognjič, da veš, Mlakar je tudi tvoje pozornosti vreden, hehehe.
Lp
cervusOgnjič, da veš, Mlakar je tudi tvoje pozornosti vreden, hehehe.
Lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Hvala, Fakin, v soboto ob pol petih sem prilepljena pred televizorjem Poznate poezijo Svetlane Makarovič za odrasle? Npr. Rožmarin. Za otroke take mile, nežne, ljubke pesmice, za odrasle pa take pretresljivke... Lp cervus |
| elaphus je napisal/a: |
Ognjič, da veš, Mlakar je tudi tvoje pozornosti vreden, hehehe. Lp cervus |
Ja, no...Ampak mene zanima predvsem nabrušen jezik, po možnosti malce strupen ;)). Noben dedc ne more imet tako strupenega jezika
...
| Lisa je napisal/a: |
| Rekla bi, da bi gospe morda predlagali, da k lastnostim slovenceljna doda še neverjetno, prav mazohistično potrebo, da serje po samem sebi. Te lastnosti pa ZAGOTOVO nimajo ne amerikanceljni, ne britanceljni, ne hrvataljceljni...ne kdo drug. Ko gledam kakšno tujo oddajo, me včasih prav stisne, ko vidim samozavest, samospoštovanje teh narodov (pri Hrvatih in prebivalcih ZDA morda celo pretirano) Pri nas se pa vedno najde kdo, da celemu narodu pripisuje negativne lastnosti in vedno se jih bo našlo dovolj za prikimavanje (seveda z idejo, da sami ne pašejo pod tisto oceno). Lisa |
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Cheesecake