Hot dog v listnatem testu
Sem si ogledala ponovitev (elaphus, a ti si tud?). Ni kaj drugega reči: CARICA!!!
Zelo lepo je obrazložila tudi besedo slovencelj, ki seveda nima nobene zveze s Slovenci in spoštovanjem lastnega naroda. Tudi jaz ne verjamem, da gospa ne mara otrok, tega tudi rekla ni. In prizor ob prihodu onih dveh violinistov je bil enkraten (še meni se je malo "potočilo" od ganjenosti). O Mlakarju pa tudi le ![]()
![]()
.
Robida, jaz sem si postavila vprašanje, kako lahko oseba, ki ne mara otrok, piše tako čudovite stvari za le-te? Jaz v bistvu ne vem, kako je s tem, vendar njene izjave in v zadnji oddaji ni bilo prvič, da se je na ta način pogovarjala o otrocih, dajejo slutiiti, da jih dejansko ne mara, pa čeprav se tudi meni zdi nemogoče, da bi bilo to res. Ja, sicer je pa res faca ![]()
Saj ni rekla, da nasploh ne mara otrok, govorila je o tečnobah brez osnovnih manir (česar so seveda krivi starši, imenuje jih pa, takšne starše, slovenceljni), ki se vržejo ob tla in cmizdrijo do nezavesti, samo, da obvelja njihova oz., da dobijo v trgovini igračko, ki jim je v uč padla... Se da videti precej tega v trgovinah, ko se mulci fliknejo na tla in se derejo, kot bi jih iz kože dajali, starši pa milo okoli njih stopicljajo, cukrčkov in cortkanih smrkavcev.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Palačinkina torta z malinami