Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Jaz imam pa eno vprašanje tukaj za vas ,ker vem da mi boste znali svetovati.V nedeljo imamo piknik-žar ,pa mi je ena kolegica že danes prinesla začinjene ražnjiče ,pa me zanima kako jih naj shranim,ker ne morem imeti že jutri piknika.Hvala za vaše nasvete!
lp
marjeta10| daga je napisal/a: |
| Atina, a je prosim recept za vašo belokranjsko pogačo v bazi? Jedla sem jo samo enkrat, a še vedno je nisem pozabila. Bila je res nekaj posebnega, zato bi rada vedela njen originalni recept. |
Ker se nam jutri obeta meso na žaru, pa da ne odpiram nove teme, vas prosim za nasvet: radi bi spekli bučke na žaru. Enkrat sem jih narezala čisto na tenko pa so se presušile, enkrat bolj na debelo pa so bile še trde ali pa že sežgane. Torej kako naj jih narežem, da bodo ravno prav debele?
Hvala.
marelicaNekje vmes torej. Predvčerajšnjim sem jedla za mezinec debele rezine. Ko pečene malo psotojijo (nekaj minut), se lepo zmehčajo in so red dobre, vse, kar potrebujejo, je malo soli. No, kakšn azačimba ni prepovedana.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Lazanja v slow cookerju