Danes so nam zasuli nabiralnike s ponudbo internetne posojilnice:
http://www.eposojilo.com/index.php?lang=1
Kaj porečete na te obresti in stroške? Moje mnenje je v naslovu.
Nelly
Danes so nam zasuli nabiralnike s ponudbo internetne posojilnice:
http://www.eposojilo.com/index.php?lang=1
Kaj porečete na te obresti in stroške? Moje mnenje je v naslovu.
Nelly
Že če samo narediš informativni izračun za posojilo 1.000 eur na 24 mesecev, ti je takoj jasno - 1.000 eur glavnica, 2.148eur obresti. Mesečni obrok 131 eur.
Nobene stvari za 1.000 eur ne potrebujem toliko, da bi 2 leti odplačevala take obroke, raje 8 mesecev varčujem po 131 eur in kupim stvar.
Mislim, da so taka posojila namenjena ljudem, ki jim teče voda v grlo. Takim, ki so že povsod zadolženi ali nimajo drugih pogojev (npr. plačanih davčnih obveznosti) za pridobitev bančnega posojila. Verjetno ni treba dvakrat povedati, da na tak način ne rešiš finančne situacije ampak se še globlje pogrezneš v dolgove.
matildaAja, pa da se vam naslov v Makedoniji ne bo zdel čuden, tudi pri nas je ogromno takih in drugačnih posojilnic, ki nudijo posojilo za ogromne obresti.
matilda| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Mislim, ampak ali imate 100 pik ali ste jih kje izgubili - po možnosti v kakšni posojilnici? Vendelina jr. |
Joj vendelina, mislim, da ne sprašuje za mnenje o posojilu, ampak želi opozoriti na to, kar je dobila v nabiralniku.
Ljudje, ki nimajo vsak dan opravka s tem, mogoče na prvi pogled ne vejo za kaj se gre in mogoče še kdo nasede. Pa verjemi, da obstaja tudi nekaj takih (iz mojega tretjega odstavka), ki kljub temu, da vejo za kaj gre, si sposodijo denar na tak način...
matildaVendelina jr.,
verjemi, da nikoli ne bi jemala posojila s tolikimi obrestmi! Verjetno si spregledala naslov teme, kjer opozarjam, da lahko postane željen nakup zelo drag. Moj namen je bil le opozoriti pred oderuštvom takih kreditov, kar je Matilda pravilno razumela.
Lep dan!
NellyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Sladki rogljiči