25. maj 2008 12:48
Bravo piciki! Mislim, da sta še za nas uživali! Pa da o dobrotah da ne govorim! Jaz že 2 leti nisem bila na Dunaju in ga kar malo pogrešam. No ja, enkrat v prihodnje pa bom že šla....
Kyara
25. maj 2008 12:48
Bravo piciki! Mislim, da sta še za nas uživali! Pa da o dobrotah da ne govorim! Jaz že 2 leti nisem bila na Dunaju in ga kar malo pogrešam. No ja, enkrat v prihodnje pa bom že šla....
Kyara
25. maj 2008 12:49
Njami! Superca, res! Se obeta kakšen nov recept, upam! Tole Lindtovo s sivko poznam in je božanska. Je praktično edina sladka stvar, ki jo dam kdaj v usta (ne maram namreč ničesar sladkega-ja, tudi to se zgodi). Jaz na Naschmarktu vedno padem dol pri olivah. Noro! Jp, bo treba čimprej v to smer. Pa še namig-ko boš/bosta šli naslednjič na Dunaj, se na poti ustavita še v mestecu Baernbach, kjer je cerkev, ki jo je oblikoval Hundertwasser. Je MUST SEE! Nora stvar. fresh
25. maj 2008 13:09
A to je tisti, ki je tudi tiste terme tam nekje blizu Gradca "okrancljal"? Hundertwasserja mislim.
Ognjič
25. maj 2008 13:25
Ja, Ognjič, tisti, tudi na Dunaju se najde kaj njegovega...
25. maj 2008 16:30
Jaz sem bila totalno navdušena nad tržnico!!! Madonca, najdeš vse, kar hočeš, kar se tiče začimb! Jaz sem kupila cvetke sivke, ker imam namen delati muffine s tem. Ravno iščem recept ga imam nekje sprintanega...
Loni, pri nas smo že vsi zboleli, : (
lidka
25. maj 2008 17:32
Ja, tudi jaz se moram pohvaliti, da sem bila v petek naTutankamonovi razstavi. Zanimiva razstava. Priznam pa, da sem bolj uživala v parku Schonbrunn, ki je čudovito urejen in ves v cvetju. Ko vidim, da se pogovarjate o tržnici Naschmarkt, sem postala radovedna, kje je to in kakšne vrste tržnica je to. Bila sem čisto blizu, pa nisem vedela. Naslednjič si bom vzela čas.
25. maj 2008 18:08
Ko sta se potepali po "tujini"sem bila malo na izletu čisto pri nas doma,na Splavarjenju na Dravi,bilo je zelo prijeto,nasmejala sem se do solz pa še dober golaž z polento(zabeljeni žganci z grumpi)so postregli,pa šnops!!!Pridite pogledat!! senka
25. maj 2008 18:54
No, glede Hundertwasserja je že naša draga Rimljanja odgovorila. Sem bila namreč med svojimi rastlinicami. Na poti nazaj z Dunaja je tudi počivališče, ki ga je oblikoval on in je ravno tako vredno ogleda. Vsaj včasih je bilo počivališče Wienerwald-ovo, ne vem, če ga ima še ta veriga, je pa v vsakem primeru vredno postanka in ogleda. fresh
26. maj 2008 19:16
Ja, Hundertwasser ima take fajn hiše, nikoli se ne nabira prah v kotih. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
18. okt 2014 7:56
Ima kdo kakšno posebno SUPER izkušnjo s katero izmed ogromno AGENCIJ, kar se tiče PREDBOŽIČNEGA DUNAJA?
So vse ponudbe (35-40€) bolj kot ne iste, ali ponuja katera v tej ceni tudi ogleda kakšnega muzeja? Kolikor sem pregledal in prebral je povsod podoben program, ogled kakšnih soban ali muzeja pa pri doplačilu.
Odpravljam se s papanom (ponovno) na eno manjše razvajanje. Dunajski preko krožnika pri Figmülleru po protokolu. Samo še rezervirat moram, pa bo ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado