Magična kroglica za pranje perila
Kaj pa porečeš na perilo, ki oddaja energijo? In z to energijo se spodbudi telo, da se začne samo zdraviti? Pa res deluje????!!!!!!!!!!!!!SEVEDA!!!!!
Ni magija, ni čudež, je energija. In to v kosu blaga pa še zdravi! NO???????? kaj porečete na to? Da provociram? Ali je pa vse to le res?
KyaraKyara, če bi bilo to res, ne bi noben milijonar zaradi bolezni umrl...in noben ne bi bil plešast. Ker bi s svojim denarjem vse te gate inmajice pokupili za ljubo zdravje in vse čudežne kapljice, da bi se le pojavila spet gosta griva na glavi.
Tako, da...ob rednem jemanju zdravil še tople gate oblečt pa ne škodi in deluje...toplo.
OgnjičOgnjič, ne vem če imaš prav. Če sem prav razumel Kyaro, gre za magijo v gatah............. se mi zdi, da bi lahko bilo nekaj na tem.![]()
| ežoj je napisal/a: |
Ognjič, ne vem če imaš prav. Če sem prav razumel Kyaro, gre za magijo v gatah............. se mi zdi, da bi lahko bilo nekaj na tem. |
tamala69, nič nisem ugotovil, sam domnevam
.
Ja Ežoj, bo treba gate kupit ! ![]()
Pa boš vedel, če delujejo. Če ne probaš pač ne veš!
Kyara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Vanilijeve rolice

Peresniki po bolonjsko