Pomoč-anketa

Meni že nekaj časa ni jasno zakaj ne morem glasovati pri anketi. Ko kliknem glasujem, mi napiše: žal ste danes že glasovali. Zdaj pa ne vem ali je možno da kdo glasuje v mojem imenu ali kaj je narobe?

Jernej, prosim za pomoč!

kokos

Tudi jaz imam eno prošnjo, mi lahko prosim kdo pove v kateri restavraciji obeduje za manj kot 8 € ? Hvala ceres Sporočilo je spremenil(a) ceres dne 16. maj 2008 11:47:40
Verjetno glasuješ preko službenega računalnika in se navzven vsi računalniki identificirajo z isto IP številko, pomeni, da imajo vsi računalniki navzven isti naslov. lp

Glasuješ lahko samo 1x v 24 urah. Torej, danes ob 11-ih in naslednjič, jutri ob 11-ih. Vmes pa ti napiše tisto, kar si navedla.

Julija
Ja, Vlado prav imaš glasujem preko službenega računalnika. Nisem vedela da je tako, hvala! Lep dan! kokos

ceres, v sampostrežnih restavracijah po Ljubljani že. če grem med službo na kosilo, pač to ni popolno kosilo z juho, glavno jedjo s prilogami in solato in sladico. pa še v tem primeru,, se mi zdi, bi šrišla skozi. Reklame pa ne bom delala za lokal, v katerega hodim. lahko ti pa na ZS sporočim, če te zanima.

rimljanka - zasebno mnenje
Tudi v Slovenj Gradcu sta najmanj dva takšna lokala, kjer se lahko obeduje pod osem evrov. seherezada

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti