Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Tudi jaz sem zeloooo vesela vseh teh pohval
"uni" že ve zakaj![]()
| dragička je napisal/a: |
| Meni je ta izraz "banjomarija" tudi padel v ušes, namreč, prvič sem slišala zanj. Jaz tej posodi po domače rečem "čebriček". Pozdravček! |
Meni je uspelo pred dvema letoma kupiti dve posodi za kuhanje v kopeli. Na eni je pisalo BainMarie, pa sem mislila, da je to firma. Kmalu po nakupu sem dobila malo večjo.Prvo pa podarila edinemu sorojencu, ki obožuje pudnig in kreme.
Na videz je to najbolj podobno in najbrž tudi je nekdanjemu piskru za kuhanje mleka s piščalko. Sem se skoraj požrla, ker sem kako leto pred nakupom enega vrgla v kosovne odpadke, ker se mi pač ni ljubilo poslušat piskanja, ki je bil v davnih časih, ko sem hodila na ves po mleko in je mleko padlo direktno oz seskov v žehtar, nujna zadeva. Zdaj pa tega zaresnega mleka ne spravim niti požirka.
Torej gre za rostfraj pisker s piščalko. Jaz sem kupila v Intersparu.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Milijonska juha