Palačinke z gobami in ajdovo kašo
katka, odlično! a bi nam lahko, prosim, zaupala svoj recept?
aja, kako si pa zadovoljna z aparatom? lp
jana1
Katka a je bil sladoled že takoj v takšni obliki, da si lahko delala kepce? Jaz sem glede tega že obupala... sladoled iz aparata vedno dajem še nekaj časa v zamrzovalnik, da se lepo strdi. In to mi ni všeč. Če imam aparat za sladoled, hočem po tistih 40ih minutah sladoled kot se gre, ne pa neko tekočo zadevo v stilu šejka (res imam raje bolj tekoči sladoled, ampak ne toliko, da nebi morala vsaj na približno narediti kepice). Okrog tega se jezim vedno znova ![]()
Hvala katjushka za nasvet... samo ko dobim potrebo po dozi sladoleda, se mi ne da čakati- in vem, da je to moj največji problem
Drugi pa je, da dodajam v sestavine alkohol (za katerega se ve, da vpliva na na samo "strukturo sladoleda", saj podaljšuje čas zamrzovanja).
| katka lopatka je napisal/a: |
| Drugič bom itak delala dva okusa zaporedoma, potem pa vlila v banjico pol/pol in nazaj v zmrzovalnik in tako par sladoledov na zalogo, tako da ne bom imela Simoninih problemov. |
Se strinjam ja
Ampak spet je tukaj problem, ker vedno dobesedno pož..m toliko sladoleda, kot ga imam na dosegu roke. Ne bi se delal sproti, meni verjemi (preizkušeno) ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Mandljevi piškoti