Ja, tudi mene zanimajo izkušnje. Te so takrat, ko nimaš pojma, vedno dobrodošle. Ker...zdi se mi nesmiselno kupovat nek stroj, ki bi ti potem zato, ker pač nisi čisto zadovoljen, stal v omari. lp
jana1
Ja, tudi mene zanimajo izkušnje. Te so takrat, ko nimaš pojma, vedno dobrodošle. Ker...zdi se mi nesmiselno kupovat nek stroj, ki bi ti potem zato, ker pač nisi čisto zadovoljen, stal v omari. lp
jana1
Jaz sem imela pa s tem varilnikom smolo že od vsega začetka. In vedno sem odlašala s klicanjem, zdaj pa ste me ve spodbudile da to zares storim. Klicala sem torej, a imajo servise le v Metliki. In na veliko presenečenje, mi je gospod s katerim sem govorila po mobilniku( v imeniku imajo le mobilne številke)dejal, da bo en dan kar k meni prišel, da ne bom pošiljala. Očitno se veliko časa nahaja v Ljubljani in bo to opravil mimogrede.
Če je res tako kot predvidevam, so vredni vse pohvale. Vam sporočim, da boste vedeli tudi vi.
PS.:Sem ga pa kupila v kompletu s posodami iz katerih se z malim pripomočkom izsesa zraki, te so tudi zelo uporabne.
Aki![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Kruhove kroglice